Landet är fyllt

Nu är trädgårdslandet inne i trädgården i princip fyllt. Sallad, morot, sockerärt, palsternacka, majs, bondböna, röd-, gul- och polkabeta, persilja, dill, tomat, bönor, broccoli, kålrabbi och lite blommor har fått plats. Det finns fortfarande lite utrymme runt tomaterna så ev. fyller jag ut med något där. Längst till vänster finns lite jordgubbar, vitlök och bärbuskar.

Det har tagit tid att få allt på plats men det har ju även byggts växthus samtidigt. I helgen ska jag försöka hitta en fuktig plats till sellerin och i det stora potatislandet ska squash, pumpa, gurka och mer majs planteras ut.

  • Terese » Plöjning och sådd:  ”Lite sent svar kanske men busken med lila blommor heter tibast. Får rejält gifti..”

  • Ma » Trädgårdshelg:  ”Så gullig Arnold är!! Ja en verklig gentleman. Så fina de verkar vara mot varan..”

  • Ma » Kultivator:  ”Vilket bra redskap! Och fina fåror! Ma”

  • C » Kylling:  ”Lycka till med sådden! Ma”

  • C » pip pip:  ”Guuud så sött! Ma”

-

-