Rabarbern

Jag sådde en omgång rabarberfrö för ett tag sen. Allt gick bra och de kom upp fort. Fina små plantor blev det men nu började de stå lite trångt. Igår planterade jag om en del av dem och lät resten vara kvar i första lådan. Jag satte samtidigt ut dem i vårt lilla odlingsrum men idag var de väldigt, väldigt trötta. Kanske är det omplanteringen, kanske ändrad miljö. Nu har de fått flytta in i huset igen och jag hoppas att de återhämtar sig.

  • Terese » Plöjning och sådd:  ”Lite sent svar kanske men busken med lila blommor heter tibast. Får rejält gifti..”

  • Ma » Trädgårdshelg:  ”Så gullig Arnold är!! Ja en verklig gentleman. Så fina de verkar vara mot varan..”

  • Ma » Kultivator:  ”Vilket bra redskap! Och fina fåror! Ma”

  • C » Kylling:  ”Lycka till med sådden! Ma”

  • C » pip pip:  ”Guuud så sött! Ma”

-

-