Söndag

24 kläckta kycklingar hittills! Där är några ägg kvar fortfarande men vi ska nog inte tro att alla kvarvarande kläcks. Det brukar bli något okläckt ägg kvar. 

I eftermiddags gjorde vi iordning tre lådor med löv, hästgödsel och jord. Nu är det lite blandade fröer i dem under plasten. Dill och persilja, sallad och spenat, motor och rädisa och så några sockerärtsfrön, men det finns nog risk att det är för tidigt för sådana.

I bakgrunden kan man skymta växthuset som vi har burit ner till sin plats. Det andra som ska stå intill börjar bli lite halvbyggt nu, men innan vi kan sätta dem på plats så måste vi få tag på en harv. I hörnan av trädgården gjorde vi i höstas ett misslyckat försök att plöja upp en bit gräsmatta. Det blev inte bra och nu försöker vi hitta en harv så att vi kan få till ett litet trädgårdsland.  SEN kan vi få växthusen på plats. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Terese » Plöjning och sådd:  ”Lite sent svar kanske men busken med lila blommor heter tibast. Får rejält gifti..”

  • Ma » Trädgårdshelg:  ”Så gullig Arnold är!! Ja en verklig gentleman. Så fina de verkar vara mot varan..”

  • Ma » Kultivator:  ”Vilket bra redskap! Och fina fåror! Ma”

  • C » Kylling:  ”Lycka till med sådden! Ma”

  • C » pip pip:  ”Guuud så sött! Ma”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-