Första fröerna

Förra helgen sattes årets första fröer: två sorters chili, paprika, kronärtskocka, purjolök och jordgubbar. Purjon är den enda som har börjat titta upp. Jordgubbar har jag aldrig odlat från frö innan, vi får se hur det går. Jordgubbsfröerna står just nu kallt och får göra det en vecka till, sen ska det vara lite lättare att få dem att gro. Framåt mars är det dags för tomat och kryddor men vi måste få färdigt i det lilla rummet först.

  • Terese » Plöjning och sådd:  ”Lite sent svar kanske men busken med lila blommor heter tibast. Får rejält gifti..”

  • Ma » Trädgårdshelg:  ”Så gullig Arnold är!! Ja en verklig gentleman. Så fina de verkar vara mot varan..”

  • Ma » Kultivator:  ”Vilket bra redskap! Och fina fåror! Ma”

  • C » Kylling:  ”Lycka till med sådden! Ma”

  • C » pip pip:  ”Guuud så sött! Ma”

-

-