Lite bygge här, lite bygge där

Igår fick vi färdigt väggarna i lilla växtrummet. Sen satte vi upp en bänkskiva av en återanvänd tjockare plywoodskiva som fanns här. Vi fick kapa den på djupet och den räckte inte riktigt på bredden men eftersom där är mer kvar så ska vi nog kunna täppa till tomrummet i hörnan. Bänkskivan ska målas vit men vi får vänta med det tills taket kommer upp. Svårt att få upp tillräcklig värme för målning utan tak i februari......alltså innertak. Yttertak finns faktiskt.
 

Idag blev det inte fortsättning  i växtrummet utan det blev en dörr till hönshuset istället. Vi väntar på att elektrikern ska komma hit och sätta upp en lampa och några uttag och sen kan dörren användas och kycklingar så småningom flytta in. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Terese » Plöjning och sådd:  ”Lite sent svar kanske men busken med lila blommor heter tibast. Får rejält gifti..”

  • Ma » Trädgårdshelg:  ”Så gullig Arnold är!! Ja en verklig gentleman. Så fina de verkar vara mot varan..”

  • Ma » Kultivator:  ”Vilket bra redskap! Och fina fåror! Ma”

  • C » Kylling:  ”Lycka till med sådden! Ma”

  • C » pip pip:  ”Guuud så sött! Ma”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-