Tungviktaren

Arnold går med sina två unghönor och gör inte mycket till väsen. Han verkar vara snäll och lugn men lite klumpig. Men om man som tupp väger 4,3 kg (!) så är det kanske inte så konstigt. Jag vägde honom i helgen men trodde inte att har skulle väga så mycket. När vi så småningom kommer att ha lite mer kycklingar och ungdjur av rasen så kommer det nog att behövas en del utrymme.
  

Idag så har jag sått en hel del perennfröer och ställt ute. De flesta perenner (alla?) ska kunna sås på detta sätt och det verkar smidigt, jag har bara testat vintersådd med verbena tidigare. Så nu står det två metallkorgar med fiberduk, både i botten och över krukorna, ute i trädgården tillsammans med lite annat som jag sådde sent i höstas. Det hade varit roligt om det fungerar för då känns det som ett förhållandevis enkelt sätt att få till lite blommor här i trädgården. Idag finns här bara gräsmatta och ska vi göra lite rabatter från början så går det ju åt en del växter.  

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Terese » Plöjning och sådd:  ”Lite sent svar kanske men busken med lila blommor heter tibast. Får rejält gifti..”

  • Ma » Trädgårdshelg:  ”Så gullig Arnold är!! Ja en verklig gentleman. Så fina de verkar vara mot varan..”

  • Ma » Kultivator:  ”Vilket bra redskap! Och fina fåror! Ma”

  • C » Kylling:  ”Lycka till med sådden! Ma”

  • C » pip pip:  ”Guuud så sött! Ma”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-