"Arnold"

Ikväll var jag en vända i Gränum och hämtade en tupp till våra två Sussexhönorna. En Sussextupp född i mars förra året som jag trodde skulle vara lite ungtuppig fortfarande, men oj så stor han var! Ikväll har han gått under smeknamnet Arnold. Men han verkar lugn och snäll, han sa inte ett pip på hela vägen hem. Satt så snällt och tyst i lådan. Hönorna som jag tycker har blivit stora såg plötsligt väldigt små ut igen, men de växer säkert ikapp honom. Även de ska ju bli ganska så stora.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Terese » Plöjning och sådd:  ”Lite sent svar kanske men busken med lila blommor heter tibast. Får rejält gifti..”

  • Ma » Trädgårdshelg:  ”Så gullig Arnold är!! Ja en verklig gentleman. Så fina de verkar vara mot varan..”

  • Ma » Kultivator:  ”Vilket bra redskap! Och fina fåror! Ma”

  • C » Kylling:  ”Lycka till med sådden! Ma”

  • C » pip pip:  ”Guuud så sött! Ma”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-