Vardagsrummet

I förmiddags kom ett sms om att tapeterna var på väg att levereras...... på måndag. Detta skulle ju vara mitt helgprojekt. Sökte jag på paketets nummer så stod det däremot att det låg i Kristianstad så jag ringde dit och frågade så snällt jag kunde om det möjligtvis fick att hämta idag. Och nu står grejerna i hallen.

Har plockat undan i rummet och började riva lite lätt i lösa tapetbitar. Då tittade denna söta och blommiga gamla tapet fram. Det syns nog inte på bilden men den har skimrande guldig färg på sig och har nog varit ganska färgstark.

I morgon ska renoveringstapeten börja sättas upp, men först krävs nog lite spackling på ett par ställen.

  • Terese » Plöjning och sådd:  ”Lite sent svar kanske men busken med lila blommor heter tibast. Får rejält gifti..”

  • Ma » Trädgårdshelg:  ”Så gullig Arnold är!! Ja en verklig gentleman. Så fina de verkar vara mot varan..”

  • Ma » Kultivator:  ”Vilket bra redskap! Och fina fåror! Ma”

  • C » Kylling:  ”Lycka till med sådden! Ma”

  • C » pip pip:  ”Guuud så sött! Ma”

-

-