Husinsatser

En halvtimme efter bilden i förra inlägget togs så hörde vi hur det droppade i badrummet. Då var det stopp i vasken och vattnet från tvättmaskinen tömdes ut på golvet istället för i avloppet...... Varför ska man ha adventsfika när man kan torka upp vatten och rensa avlopp?

Ikväll har jag letat tapet till vardagsrummet. När den nya kaminen kommer om någon vecka så ska vi byta golv och kanske skulle vi passa på att tapetsera samtidigt. Något grönt och smalrandigt hade kanske varit fint men jag hittade inget riktigt bra. Rummet är inte så stort så det ska nog inte vara för mönstrat eller för skarpa kontraster men lite mönstrat tycker jag nog.  Blåa tapeter finns det väldigt gott om men vi hade blårandigt i förra vardagsrummet och vi behöver ju inte kopiera oss själva. Jag får leta vidare.

Gonatt!   


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Terese » Plöjning och sådd:  ”Lite sent svar kanske men busken med lila blommor heter tibast. Får rejält gifti..”

  • Ma » Trädgårdshelg:  ”Så gullig Arnold är!! Ja en verklig gentleman. Så fina de verkar vara mot varan..”

  • Ma » Kultivator:  ”Vilket bra redskap! Och fina fåror! Ma”

  • C » Kylling:  ”Lycka till med sådden! Ma”

  • C » pip pip:  ”Guuud så sött! Ma”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-