Flickor?

Jag har trott att våra två kycklingar är två tuppar utifrån deras nackfjädrar som är "tuppiga", dvs långa och smala. Men nu har jag börjat ändra min gissning till att det kanske är två hönor istället. De har ingen antydan till kam, de håller inte på att hävda sig mot varandra och de börjar bli runda i formen snarare än höga. Det måste i alla fall vara två av samma kön för de är lika varandra i utseende och storlek. Vi hoppas på två hönor, att köpa till en tupp är lättare.

  • Terese » Plöjning och sådd:  ”Lite sent svar kanske men busken med lila blommor heter tibast. Får rejält gifti..”

  • Ma » Trädgårdshelg:  ”Så gullig Arnold är!! Ja en verklig gentleman. Så fina de verkar vara mot varan..”

  • Ma » Kultivator:  ”Vilket bra redskap! Och fina fåror! Ma”

  • C » Kylling:  ”Lycka till med sådden! Ma”

  • C » pip pip:  ”Guuud så sött! Ma”

-

-