Frusna

I morse satte huset nytt (botten)rekord. Tolv grader kallt ute och tolv grader "varmt" inne. Nu får vi börja göra något åt denna kyla. Vi har kontaktat vår tidigare kaminhantverkare och eventuellt så kommer vi att byta ut den ena kaminen till något bättre för vi kan elda och elda och elda men det händer inte så mycket..... Som ett litet steg så har jag ikväll sytt en gardin till sovrummet, förhoppningsvis så stannar lite mer värme i rummet. En till ska göras men tråden och upphängningsgrejerna tog slut. En annan möjlig förbättring vi funderar på är badrumsfönstret som är ett englasfönster. På morgonen nu när det är kallt så är det is på det - på insidan alltså. Härligt!

  • Terese » Plöjning och sådd:  ”Lite sent svar kanske men busken med lila blommor heter tibast. Får rejält gifti..”

  • Ma » Trädgårdshelg:  ”Så gullig Arnold är!! Ja en verklig gentleman. Så fina de verkar vara mot varan..”

  • Ma » Kultivator:  ”Vilket bra redskap! Och fina fåror! Ma”

  • C » Kylling:  ”Lycka till med sådden! Ma”

  • C » pip pip:  ”Guuud så sött! Ma”

-

-