Fortsättning i hönshuset

Hönsen fick flytta ett snäpp åt vänster i morse. När jag höll på att ändra om så hade jag båda boxdörrarna öppna så att de kunde knata runt som de ville. Det är roligt att se hur olika de är. En höna gömde sig i redet, några betraktade på lite avstånd och några var mer nyfikna. En av hönorna var överallt hon kunde. Ovanpå halmbal, bakom fodertunnor, uppe på isoleringsbal, i spann...... Sen kunde jag ge mig på dörrarna som ska bli isolerade. En har fått regel runt sig.

  • Terese » Plöjning och sådd:  ”Lite sent svar kanske men busken med lila blommor heter tibast. Får rejält gifti..”

  • Ma » Trädgårdshelg:  ”Så gullig Arnold är!! Ja en verklig gentleman. Så fina de verkar vara mot varan..”

  • Ma » Kultivator:  ”Vilket bra redskap! Och fina fåror! Ma”

  • C » Kylling:  ”Lycka till med sådden! Ma”

  • C » pip pip:  ”Guuud så sött! Ma”

-

-