Torsdag

Torsdagkväll och jag har precis packat veckans ägg som ska till affären. Kycklingarna är en vecka nu och växer på. Tyvärr får vi nog vänta ett bra tag till innan vi kan se om de är hönor eller tuppar för Sussex sägs vara ganska svåra att könsbestämma.  

I helgen måste det hända lite i hönshuset så att det blir färdigt innan det blir kallare. Tyvärr är här nog inte tillräckligt med material så det får säkert bli en vända till någon affär också. Men  innan jag kan börja bygga måste jag flytta ett litet gäng och tömma ut där innan reglingen kan sätta igång. Men sen så!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Terese » Plöjning och sådd:  ”Lite sent svar kanske men busken med lila blommor heter tibast. Får rejält gifti..”

  • Ma » Trädgårdshelg:  ”Så gullig Arnold är!! Ja en verklig gentleman. Så fina de verkar vara mot varan..”

  • Ma » Kultivator:  ”Vilket bra redskap! Och fina fåror! Ma”

  • C » Kylling:  ”Lycka till med sådden! Ma”

  • C » pip pip:  ”Guuud så sött! Ma”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-