Helgen

Nu bor kycklingarna i kaninburen istället. Ovanpå en frigolitskiva ovanpå ett bord för att komma upp från golvet och ha det varmare. Värmelampa ovanför och halm och spån i buren. Där har dom två små det bra. 

I helgen har det annars byggts ett rum till biutrustningen, för slunga m.m. Medans Pelle har byggt har jag varit i trädgården och bland annat planterat sparrisen som följde med från Lönsboda. Vi hade från början fyra plantor som övervintrade ett år i förra trädgården men nu tror jag bara att vi kan räkna med tre till nästa vår, den fjärde som jag satte kunde knappt kallas planta. En liten rabatt blev det också med ett medflyttat Ginkoträd och några medflyttade kärleksörter (nej, vi tömde inte den gamla trädgården......vi bara plockade med oss lite).  

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Terese » Plöjning och sådd:  ”Lite sent svar kanske men busken med lila blommor heter tibast. Får rejält gifti..”

  • Ma » Trädgårdshelg:  ”Så gullig Arnold är!! Ja en verklig gentleman. Så fina de verkar vara mot varan..”

  • Ma » Kultivator:  ”Vilket bra redskap! Och fina fåror! Ma”

  • C » Kylling:  ”Lycka till med sådden! Ma”

  • C » pip pip:  ”Guuud så sött! Ma”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-