Städning och slut på helgen

Det blev inte mer isolerat eller byggt i helgen. Idag har vi istället städat lite. Vi tog oss upp på vinden och sopade upp gammal musskit och giftrester, isolering och trasiga tidningar. Vi tänkte först att det kanske skulle gå att sätta lite lådor där uppe men luckan upp är så liten så det går inte. 
De får väl stå kvar där de står i uthuset, men vi fick packat upp fem lådor idag i alla fall. 

Lagningen av taket till vedboden verkar hålla. Trots regnet idag så är det torrt på insidan, skönt att det verkar ha blivit bra.  

En helg går så fort. Jag hade tänkt att några höns skulle ha flyttat in i det isolerade utrymmet idag men helt plötsligt var klockan kväll och det var dags för mat, utan att hönsgården var helt klar eller hönsen flyttade. Samtidigt så är här fortfarande växter och två träd som står i krukor och måste ner i marken innan kylan kommer. Idag blev i alla fall jordgubbarna nergrävda men här är mycket som är högt upp på att-göra-listan. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Terese » Plöjning och sådd:  ”Lite sent svar kanske men busken med lila blommor heter tibast. Får rejält gifti..”

  • Ma » Trädgårdshelg:  ”Så gullig Arnold är!! Ja en verklig gentleman. Så fina de verkar vara mot varan..”

  • Ma » Kultivator:  ”Vilket bra redskap! Och fina fåror! Ma”

  • C » Kylling:  ”Lycka till med sådden! Ma”

  • C » pip pip:  ”Guuud så sött! Ma”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-