Kvällsgöra

så fort jag kom hem från jobbet blev det kvällsmat. Snabbt i med den och sedan gick vi båda två ut i hönshuset. Ibland blir det lite tjafs mellan äldre och yngre tuppar men jag har tyckt att det ändå har gått bra på nya stället hittills. Men nu har de satt igång att bråka. Dessutom har vi några yngre hönor som mest håller sig för sig själva i ena hörnan så ikväll gick vi ut och gjorde iordning ett utrymme till till hönsen. Pelle byggde hönsgård och jag gjorde iordning där inne. Två timmar tog det, sedan hade vi ett ganska så bra hus inne och gård till dem ute. Tre hönor och två tuppar är hittills på plats men imorgon bitti flyttar jag över några hönor till. Här är alltid att göra. Bild får komma senare för det blev mörkt. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Terese » Plöjning och sådd:  ”Lite sent svar kanske men busken med lila blommor heter tibast. Får rejält gifti..”

  • Ma » Trädgårdshelg:  ”Så gullig Arnold är!! Ja en verklig gentleman. Så fina de verkar vara mot varan..”

  • Ma » Kultivator:  ”Vilket bra redskap! Och fina fåror! Ma”

  • C » Kylling:  ”Lycka till med sådden! Ma”

  • C » pip pip:  ”Guuud så sött! Ma”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-