Köket

Som planterat blev det IKEA igår och bilen var åtminstonde halvfull när jag vände hemåt. Allt fanns, förutom benen som väl deras samtliga bänkskåp står på. Hur kan de ha slut på ben? Svårt att sätta upp ett kök utan ben.    
 

Före: förra ägarna har satt upp tre väggskåp men inga under (varför?). Vi ställde dit en byrå först men dels så passar inte en byrå särskilt bra för porslin och annat tyngre och dels så behöver vi mer bänkskiva. 

Ihopsattsatta och färdiga att sättas på plats. Avsaknaden av ben löste vi genom att göra en egen sarg av reglar 45*95 mm.  

Lite halvfärdigt.  


Nedan så färdigt som det har blivit idag. Skåpen är fästa och bänkskivan är fäst. Hyllplanen är på plats men - lådorna passar inte. Understa lådan sitter rätt men de andra sitter för lågt så överst är en glipa. Jag brukar kunna förstå ikeabeskrivningar men jag kan verkligen inte se vad som har blivit fel. Fortsättning imorgon.   

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Terese » Plöjning och sådd:  ”Lite sent svar kanske men busken med lila blommor heter tibast. Får rejält gifti..”

  • Ma » Trädgårdshelg:  ”Så gullig Arnold är!! Ja en verklig gentleman. Så fina de verkar vara mot varan..”

  • Ma » Kultivator:  ”Vilket bra redskap! Och fina fåror! Ma”

  • C » Kylling:  ”Lycka till med sådden! Ma”

  • C » pip pip:  ”Guuud så sött! Ma”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-