Nya fruktträd

I helgen var vi och köpte några fruktträd. Tre äppelträd: ett Gravenstein och två Discovery som hamnade inne i trädgården intill de tidigare satta fyra äppelträdet. Tillsammans med ett gammalt päronträd så kan det nog bli en fin hörna när de har fått växa till sig lite. Vi köpte två päronträd också, Esperens Herre och Clara Frijs. De står längs infarten tillsammans med körsbärsträdet som vi tog med oss från Lönsboda. 


I trädgården finns också den här biten. Gräs, nässlor och kirskål omdärdat av stengärde och höga träd som skuggar. Jag tror att jag ska sätta lite lökar där i höst så kan det i alla fall blomma lite fint till våren. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Terese » Plöjning och sådd:  ”Lite sent svar kanske men busken med lila blommor heter tibast. Får rejält gifti..”

  • Ma » Trädgårdshelg:  ”Så gullig Arnold är!! Ja en verklig gentleman. Så fina de verkar vara mot varan..”

  • Ma » Kultivator:  ”Vilket bra redskap! Och fina fåror! Ma”

  • C » Kylling:  ”Lycka till med sådden! Ma”

  • C » pip pip:  ”Guuud så sött! Ma”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-