Liten höna på rymmen

I morse när Pelle öppnade till hönsen så var där en höna på fel sida om luckan. Hon hade sovit ute i natt men pep snabbt in när det blev öppet. Det var jag som stängde igår men då såg jag inte att någon var kvar ute. I kväll när det var dags för stängning igen så tittade jag igenom hönsgården och där var det helt tomt. Sen gick jag in i hönshuset men där saknades denna lilla svart/vita höna. Ingen höna inne och ingen höna i hönsgård. Var vara då?

Jo. Om man är en liten höna på bara ett par månader och man har en matte (heter det så?) som inte har gjort hönsgården riktigt helt färdig så är det ganska lätt att smita ut igenom mindre springor i underkant. För att göra det ännu roligare när nämnda matte vill att man ska gå in, så kan man ju alltid flyga upp i ett träd. 

Men skam den som ger sig. Liten höna är inne med de andra och luckan är stängd. God natt!   

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Terese » Plöjning och sådd:  ”Lite sent svar kanske men busken med lila blommor heter tibast. Får rejält gifti..”

  • Ma » Trädgårdshelg:  ”Så gullig Arnold är!! Ja en verklig gentleman. Så fina de verkar vara mot varan..”

  • Ma » Kultivator:  ”Vilket bra redskap! Och fina fåror! Ma”

  • C » Kylling:  ”Lycka till med sådden! Ma”

  • C » pip pip:  ”Guuud så sött! Ma”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-