Trädgårdsbild

Ikväll blev det kvällsmat hos Lina och Evas lanthandel som höll i årets sista grillkväll i Killhult. Grillat kött med potatissallad och sallad. Gott och trevligt och mycket folk! En hel massa med motorcyklar men även familjer, bönder, hundar och allt däremellan. 

Jag har om kvällarna fortsatt att gräva i kanterna till det som ska bli trädgårdslandet inne i trädgården. Till helgen ger vi oss förhoppningsvis på att försöka plöja upp det istället för att gräva. Beställde häromdagen fyra olika sorters vitlökssättor som ska ner i jorden lite senare i höst. Tidigare år har jag satt vanlig ekologisk vitlök från matbutiken men nu får det bli mer på riktigt med riktiga sättor.

På bilden en del av trädgården. Till höger kommer trädgårdslandet och upp mot huset kommer gräsmattan vara kvar. Runt gaveln är en uteplats och längre till höger skog och hagar. Bakom stengärdet som syns rakt fram ligger en liten grusplan där växthuset ska stå.  

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Terese » Plöjning och sådd:  ”Lite sent svar kanske men busken med lila blommor heter tibast. Får rejält gifti..”

  • Ma » Trädgårdshelg:  ”Så gullig Arnold är!! Ja en verklig gentleman. Så fina de verkar vara mot varan..”

  • Ma » Kultivator:  ”Vilket bra redskap! Och fina fåror! Ma”

  • C » Kylling:  ”Lycka till med sådden! Ma”

  • C » pip pip:  ”Guuud så sött! Ma”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-